Moose On The Loose – Shy (Golden Ale)

_MG_6788

Kävin Oulussa perjantaina silmää näyttämässä tohtorilla ja tippoja hakemassa. Paluu matkalla poikkesin syömässä Kaakkurin sittarissa ja samalla tuli kaupan puolella käytyä kahtomassa mielenkiintoisia ison cityn oluttarjontaa. Oluthyllyt oli täynnä jos jonkinmoisia uutukaisia itselleni, mutta tämän kohdalla piti kahtoa tarkemmin, sillä olen mielenkiinnolla seurannut somessa tämän kyseisen panimon tuotoksia. Moose On The Loose Brewing Combany Porista. Sittarissa tämä olut oli tarjouksessa tuon saman puljun steam beerin kanssa, hinta huimat 99 senttiä per pullo. Tätä itse ihmettelin, sillä oluessa tarra parasta ennen 28.03.18. (L0000006)

  • tuoksu 6/10: miedon kuivahko, aavistuksen sitruuna puskee läpi. Kivan rapsakan oloinen, vaikkakin mieto tapaus tuoksun osalta.
  • ulkonäkö 4/5: samean kuparisen kultainen väritys. Vaahto hento ja laskeutuu oluen päälle hennoksi lauttamaiseksi kerrokseksi. Vaahto etiketin valkoista.
  • maku 6/10: miedon kuivahko ja greippinen. Kevyt ja ohrainen maku. Yleisfiilis mausta simppeli ja kevyt.
  • suuntuntuma 3/5: kevyt, mutta maku ei kuitenkaan vetinen. Hiilihappoa turhankin reilusti, joka keventää runkoa turhankin liikaa.
  • yleisvaikutelma 12/20: puhdasta simppeliä makua. Kevyt, mutta ei missään nimessä vetinen. Hapahko. Tuoreeltaan luultavasti parempaa.
  • YHTEENSÄ 31/50: miedon (hapahko) golden ale.

Ruokasuosituksena suosittelisin savulohta tai sitten tätä voisi ihan nurtsin ajon jälkeen tempasta kesäkuumalla. Myös grillausoluena suosittelisin kesäkuumalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s