Olvi – Iisalmi Gin Lonkero

_MG_7149
Lonkerotölkki onnistui mielestäni aivan nappiin, mutta itse lasi ei kyllä oikein onnistunut.

Sain eilen Olvilta tuotepaketin, jossa tämä Iisalmi Gin Lonkerokin oli. Viime viikon torstaina olisi oluut Helsingissä Olvin järjestämä lehdistötilaisuus tästä puolukalla maustetusta lonkerosta, johon minullekkin tuli kutsu, mutta sinne en valitettavasti saanut aikataulujani järjestettyä sekä matka Haapajärveltä Helsinkiin kestää kuitenkin sen 3,5-4 tuntia. Sekä perjantaina oli minulla vielä aika varattuna Oulun silmäpolille tarkastukseen. No anyway, itse asiin.

Itse kuvaamisen rakentamiseen meni tovi aikaa, sillä alkujaan yritin ensin itseltäni etsiä sopivata lasia lonkeron kuvaukseen. No sitähän semmoista ei oikein löytynyt, jotenka päädyin testaamaan tulppaanin sekä jenkki vehnäolut lasin kesken ja päädyin siis tähän jälkinmäiseen. Passaa ainakin mielestäni. 🙂 Kuva session rakentelin siis saunan lauteille saunan lämmetessä. Alko kyllä loppu ajasta jo lämmin tulla, joten päädyin onnistuneen otoksen jälkeen siirtää läppärin ja kameran sekä lonkeron kera ruokapöydälle arvioimaan oluen, eiku lonkeron loppuun. Kuvasta vielä sen verran, että asetin kameran lauteelle ja tuin kameran suojan avulla objektin suunnilleen vaaka-asentoon. Salaman päälle laitoin vaalean laudeliinan ja toisella kädellä pidin tummenpaa laudeliinaa salaman edessä jonkinlaisena salaman pehmentimenä, tai mikä sen virallinen nimi nyt olikaan. Langattomalla hiirellä sitten nappasin Lightoomista käsin kuvat. Viimeistely silaus sumutepullolla, josssa vettä.

No vihdoin arvion tapaiseen. Olut, eiku lonkero on tehty pientuotajan ginistä (en tiedä mistä päin Suomea, Helsinki ehkä?) ja puolukat on kerätty käsin Kainuun metsiköstä ja niistä on purkin mukaan tehty puolukkamehua. Alkomahoolia lonkerossa on sen 5 volttia. Tölkin suhahtaessa auki, tölkistä oikein tuulahtaa puolukkan varpua ja kunnolla havumetsää. Siis jos silmät kiinni laittaa, niin on havumetsässä. Aivan mahtava tuoksu! Maussa maistuu gini ja puolukka. Ihan niinkuin purkissa luvataan. Myös havumetsä on maussa mukana.

Todella hyvää ja juotavaa lonkeroa, vaikka en ole vuosikausiin lonkeroa juonut saatika sitä ostanut. Varmasti tätä tulee ostettua kunhan se kauppoihin tulee, mutta kyllä se olut edelleenkin numero ykkönen on. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s